Uw nieuwe banden tegen de beste prijs!

360484 banden

Kwaliteit
Banden Yokohama

Bandenprijzen Yokohama - Koop een band Yokohama goedkope

Alle prijzen Yokohama, tips voor het kiezen van de beste band en onze vergelijking om uw band Yokohama goedkoop te kopen. Selecteer een model en bekijk alle prijzen op maat. Uw band Yokohama is noodzakelijkerwijs beneden!

De banden hebben een Yokohama zeer goede grip in de bochten en op nat wegdek, waardoor ze zeer betrouwbaar en zeer veilig zijn.

Hoogtepunten Beveiliging | Hechting | Kwaliteit/prijs | Sportbanden

+

Tips voor het kiezen van een band Yokohama

De Advan Sport V107 is het meest brandstofefficiënt met een score van A, de Advan Sport (v105) tot de beste natte grip met een score A van en de Bluearth Gt Ae51b is de stilste met 67 dB. Gemiddelde bandenprijzen Yokohama is 146.4 € en de A Drive is het goedkoopst. Deze maand, 0 mensen hebben banden Yokohama gekozen voor hun voertuigen.

Verfijn uw banden zoeken

Selecteer de criteria die met u overeenkomen

Met Yokohama welke voordelen?

Banden Yokohama

Voor de zomer, biedt een Yokohama breed scala aan tandvlees. De band A Drive Aa01 is een goede oplossing voor alledaagse reizen. Rijd veilig op sneeuw met Ice Guard winterbanden. Voor SUV's en 4x4's kiest u Ice Guard winterbanden W Drive V905 tegen een gereduceerde prijs. Yokohama Banden voor het hele seizoen, zodat u het hele jaar door optimaal kunt rijden.

Het kiezen van een wedstrijdband

Ontdek het aanbod aan wedstrijdbanden. Profiteer van belangrijke promoties op de sportband Advan Sport V105s of Advan Sport V103. Met een perfecte grip geven deze gummen u om beurten vertrouwen.

Geschiedenis van Yokohama

Yokohama is een Japanse bandenfabrikant die in 1917 in Tokio werd opgericht en die ook wielen van aluminiumlegeringen produceert. De Japanse bandenfabrikant is zeer aanwezig in de Verenigde Staten en heeft een grote reputatie in de wereld van de autosport, vooral op Amerikaanse bodem. Door het aanbieden van de publieksbanden op basis van technologie die is ontwikkeld voor de autosport tegen betaalbare prijzen, was het succes van de banden niet Yokohama lang op zich te laten wachten, waardoor het merk in de top tien van bandenfabrikanten ter wereld werd gepromoveerd.

Onze aanbiedingen op banden Yokohama

U aarzelt om een band van dit merk te nemen voor uw volgende aankoop? Profiteer van uitzonderlijke kortingen op uw goedkope en Yokohama hoogwaardige banden