Uw nieuwe banden tegen de beste prijs!

360484 banden

Kwaliteit
Banden Uniroyal

Bandenprijzen Uniroyal - Koop een band Uniroyal goedkope

Alle prijzen Uniroyal, tips voor het kiezen van de beste band en onze vergelijking om uw band Uniroyal goedkoop te kopen. Selecteer een model en bekijk alle prijzen op maat. Uw band Uniroyal is noodzakelijkerwijs beneden!

Uniroyal is de specialist in hoge grip op nat wegdek: zijn banden staan bekend om hun goede wegligging en reactievermogen achter het stuur.

Hoogtepunten Regenband | Grip op nat wegdek | Lange levensduur

+

Tips voor het kiezen van een band Uniroyal

De Th 40 is het meest brandstofefficiënt met een score van B, de Allseasonmax tot de beste natte grip met een score A van en de Fh 40 is de stilste met 69 dB. Gemiddelde bandenprijzen Uniroyal is 108.6 € en de Rainexpert 3 is het goedkoopst. Deze maand, 0 mensen hebben banden Uniroyal gekozen voor hun voertuigen.

Verfijn uw banden zoeken

Selecteer de criteria die met u overeenkomen

Uniroyal regenbandspecialist

Zomer autobanden Uniroyal

Met een gevarieerd aanbod aan banden heeft het merk Uniroyal goede prestaties, vooral op nat wegdek. Sinds zijn oprichting heeft het merk zich gespecialiseerd in regenbanden en heeft het een Europees keurmerk voor grip op nat wegdek gekregen, van A tot C. Als u op zoek bent naar een regenband voor een lage prijs, aarzel dan niet om de Rainexpert 3. De Zeon zomerband tegen een gereduceerd Uniroyal tarief is ook interessant.

Rijdt Uniroyal het hele jaar door

Vertrouw op de CS4 d voor gebruik in alle seizoenen. Als de winter komt, is het tijd om de sneeuwband Ms Plus 77te monteren.

Geschiedenis van Uniroyal

Uniroyal is een bandenmerk dat het resultaat is van de fusie tussen de banden Englebert en de Amerikaanse groep United States Rubber Compagny in 1958. Het maakt sinds 1979 deel uit van de Duitse AG-groep Continental .

Onze aanbiedingen op banden Uniroyal

Profiteer van de kortingen die onze verkopers aanbieden om goedkope Uniroyal banden aan te schaffen tegen de beste prijs. Kies de promotie die het beste bij u past voor uw bandenaankoop.