Uw nieuwe banden tegen de beste prijs!

360484 banden

Kwaliteit
Banden Vredestein

Bandenprijzen Vredestein - Koop een band Vredestein goedkope

Alle prijzen Vredestein, tips voor het kiezen van de beste band en onze vergelijking om uw band Vredestein goedkoop te kopen. Selecteer een model en bekijk alle prijzen op maat. Uw band Vredestein is noodzakelijkerwijs beneden!

Esthetisch en verfijnd, banden zijn Vredestein niet minder efficiënt. Stads- en sedanvoertuigen zijn gekleed in comfortabele banden met een uitzonderlijke lange levensduur.

Hoogtepunten Ontwerp | Behandeling | Kwaliteit | Goede duurzaamheid

+

Tips voor het kiezen van een band Vredestein

De Ultrac is het meest brandstofefficiënt met een score van A, de Ultrac Satin tot de beste natte grip met een score A van en de Quatrac is de stilste met 2 dB. Gemiddelde bandenprijzen Vredestein is 139.2 € en de T Trac 2 is het goedkoopst. Deze maand, 0 mensen hebben banden Vredestein gekozen voor hun voertuigen.

Verfijn uw banden zoeken

Selecteer de criteria die met u overeenkomen

Met Vredestein welke voordelen?

Het assortiment zomerbanden

Visueel zeer mooi en technisch perfect, de banden verfraaien Vredestein direct het voertuig dat ermee is uitgerust. Profiteer van een uitzonderlijke korting op zomerbanden tegen een gereduceerd tarief. Dankzij zijn ervaring biedt het merk Vredestein banden voor alle soorten voertuigen: SUV, utiliteit, personenwagen, sportwagen, tractor.

Rijden in alle seizoenen

Erkend in de automobielsector voor de uitzonderlijke wegligging van zijn winterbanden, produceert het merk Vredestein winterbanden met een indrukwekkende grip. De sneeuwband Snowtrack 3 is een concentraat van knowhow en technologie. Profiteer van de uitzonderlijke kortingen voor uw aankoop van all-season banden.

Geschiedenis van Vredestein

Het bedrijf werd in 1908 in Nederland Vredestein opgericht. Pas in 1946 werd begonnen met de productie van banden. Deze Nederlandse fabrikant combineert techniek en design en doet een beroep op een van de grootste ontwerpers: Giorgetto Giugaro.

Onze aanbiedingen op banden Vredestein

Met ons vergelijkend winkelwagentje kunt u Vredestein goedkope banden kopen. Vredestein Rubbercompounds zijn uiterst efficiënt. Profiteer van de promoties van onze verkopers om tegen de beste prijs banden van dit geweldige Nederlandse merk te kopen.