Uw nieuwe banden tegen de beste prijs!

360484 banden

Kwaliteit
Banden General

Bandenprijzen General - Koop een band General goedkope

Alle prijzen General, tips voor het kiezen van de beste band en onze vergelijking om uw band General goedkoop te kopen. Selecteer een model en bekijk alle prijzen op maat. Uw band General is noodzakelijkerwijs beneden!

Waarom banden Firestone kopen?

Gerenommeerde Amerikaanse merk, Firestone biedt zeer hoge kwaliteit banden met uitstekende grip, flexibiliteit en zuinigheid. Een zeer goede keuze!

Sterke punten : Kwaliteit | Veiligheid | Hechting | Aantrekkelijke prijs

+

Tips voor het kiezen van een band General

De Grabber Hts 60 is het meest brandstofefficiënt met een score van B, de Eurovan As 365 tot de beste natte grip met een score A van en de Altimax Comfort is de stilste met 70 dB. Gemiddelde bandenprijzen General is 132.2 € en de Altimax Comfort is het goedkoopst. Deze maand, 0 mensen hebben banden General gekozen voor hun voertuigen.

Verfijn uw banden zoeken

Selecteer de criteria die met u overeenkomen

Ontdek het merk General

Het kiezen van een zomerband General

Voor het rijden op zomerse wegen is de General Allgrip-band ideaal. De General Altimax HP-band is ook een van de meest verkochte banden van het merk. Een kwaliteitsband die u in de zomer plezierig laat rijden! Voor degenen onder u die uitsluitend met een 4x4 rijden, kan uw keuze vervolgens naar een van onze General Grabber HP-bandenkorting gaan.

Banden voor alle seizoenen

Kies voor de General Ameri-G4S band, die is ontworpen voor het hele seizoen. Zomer en winter, dit model garandeert uw veiligheid op alle soorten wegen en in alle weersomstandigheden.

Goedkope General winterbanden

Richt uw keuze op een sneeuwband zoals het model Snow Grabber bijvoorbeeld. Het model Altimax Winter tegen een gereduceerde prijs zal u ook op de koudste wegen een onberispelijke afhandeling krijgen.

Geschiedenis van General

Het merk General werd in 1915 gelanceerd door William F. O Neil en Windred E. Fouse. General Tire is een Amerikaans merk dat behoort tot de Western Tire & Rubber Company.

Onze bandenaanbiedingen General

Vaak wordt aangenomen dat een kwaliteitsband honderden euro's kost om te kopen, maar de fabrikant bewijst ons het General tegendeel, omdat al zijn producten tegen een zeer concurrerende prijs op de markt worden gebracht. Bekijk onze promoties op banden die General beschikbaar zijn op onze site.