Uw nieuwe banden tegen de beste prijs!

360484 banden

Kwaliteit
Banden Kleber

Bandenprijzen Kleber - Koop een band Kleber goedkope

Alle prijzen Kleber, tips voor het kiezen van de beste band en onze vergelijking om uw band Kleber goedkoop te kopen. Selecteer een model en bekijk alle prijzen op maat. Uw band Kleber is noodzakelijkerwijs beneden!

Entry-level merk van de groep, Michelin Kleber biedt banden van zeer goede kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Grip, prestaties en besparing gegarandeerd!

Hoogtepunten Kwaliteit/prijs Lange levensduur | Confort | Landbouw

+

Tips voor het kiezen van een band Kleber

De Dynaxer Hp4 is het meest brandstofefficiënt met een score van B, de Dynaxer Uhp tot de beste natte grip met een score A van en de Viaxer is de stilste met 68 dB. Gemiddelde bandenprijzen Kleber is 162.3 € en de Dynaxer Hp3 is het goedkoopst. Deze maand, 0 mensen hebben banden Kleber gekozen voor hun voertuigen.

Verfijn uw banden zoeken

Selecteer de criteria die met u overeenkomen

Hoe koop je goedkope banden Kleber ?

Profiteer van aanzienlijke kortingen op Kleber-zomerbanden. Kléber-banden zijn van hoge kwaliteit en bieden een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Onze Kléber-dealers bieden u zomerbanden aan tegen lage kosten. Voor het winterseizoen zijn Krisalp Kleber sneeuwbanden de beste keuze. Dit legendarische Franse merk rust al meer dan een eeuw alle soorten auto's uit: personenauto's, bestelwagens, vrachtwagens, SUV's en cross-overs. Kies voor uw SUV of uw 4X4 voor Kleber Dynaxer banden, efficiënt op alle soorten ondergrond.

Geschiedenis van Kleber

Kléber is een Frans bandenmerk dat in 1945 werd opgericht. De geschiedenis van het merk begon in 1911, toen een BF Goodrich-fabriek in Frankrijk werd opgericht. Gespecialiseerd in de productie van witte zijwandbanden, synoniem voor prestige en elegantie, en zwarte zijwandbanden, meer off-road, veranderde het bedrijf zijn naam na de verhuizing van zijn hoofdkantoor naar de Avenue Kléber in Parijs. In 1951 introduceerde Kleber als eerste fabrikant ter wereld een band met binnenband. Vandaag de dag maakt het merk Kléber deel uit van de groep.

Onze aanbiedingen op banden Kleber

Banden Kleber zijn een zeer goed compromis tussen een kwaliteitsband en een redelijke prijs. Ontdek op onze site de verschillende promoties die beschikbaar zijn voor uw aankoop van banden.