Uw nieuwe banden tegen de beste prijs!

351716 banden

Budget
Banden Kenda

Bandenprijzen Kenda - Koop een band Kenda goedkope

Alle prijzen Kenda, tips voor het kiezen van de beste band en onze vergelijking om uw band Kenda goedkoop te kopen. Selecteer een model en bekijk alle prijzen op maat. Uw band Kenda is noodzakelijkerwijs beneden!

Kenda is een merk met een goede kwaliteit/prijsverhouding dat kwaliteitsbanden, grip en voor alle soorten voertuigen biedt.

Hoogtepunten Lage prijs | Hechting | Behandeling

+

Tips voor het kiezen van een band Kenda

De Kenetica Kr202 4s is het meest brandstofefficiënt met een score van C, de Kr500 tot de beste natte grip met een score B van en de Kuavela Sl Kr32 is de stilste met 67 dB. Gemiddelde bandenprijzen Kenda is 104.2 € en de K 671 is het goedkoopst. Deze maand, 0 mensen hebben banden Kenda gekozen voor hun voertuigen.

Verfijn uw banden zoeken

Selecteer de criteria die met u overeenkomen

Het assortiment banden Kenda

Met een zeer uitgebreid assortiment banden wil het merk Kenda tegemoet komen aan alle behoeften van de automobilist en daarom zijn de banden van toepassing op auto's, 4x4's, SUV's, trailers of bestelwagens. biedt het merk Kenda zomerbanden aan, maar ook winterbanden.

Goedkope banden Kenda

Op onze site kunt u de populairste bandmodellen tot nu toe ontdekken, zoals de K364 of degene die op een Kargopro aanhangwagen van toepassing zal zijn. Bovendien kunnen autobezitters kiezen tussen de KR10 zomer- of KR19 wintermodellen die tegen gereduceerde prijzen beschikbaar zijn.

Geschiedenis van Kenda

Met 50 jaar ervaring biedt het merk vandaag de Kenda dag innovatieve banden die automobilisten optimale veiligheid bieden. De productievestigingen bevinden zich in Azië, meer bepaald in China en Taiwan. Een band Kenda zal op de markt worden gebracht tegen een zeer concurrerende prijs in vergelijking met de banden die door de grote Europese merken worden verkocht.

Onze aanbiedingen op banden Kenda

Onze site staat vol met banden Kenda tegen lage prijzen. Kijk maar eens naar de kortingen en promoties om korting te krijgen op uw volgende aankoop!