Uw nieuwe banden tegen de beste prijs!

351526 banden

Budget
Banden Metzeler

Bandenprijzen Metzeler - Koop een band Metzeler goedkope

Alle prijzen Metzeler, tips voor het kiezen van de beste band en onze vergelijking om uw band Metzeler goedkoop te kopen. Selecteer een model en bekijk alle prijzen op maat. Uw band Metzeler is noodzakelijkerwijs beneden!

Waarom een band Metzeler kopen?

Metzeler richt al zijn aandacht op de productie van motorbanden. Hij biedt dus tweewielige banden met onbetwistbare prestaties, waarbij de veiligheid en betrouwbaarheid in het oog worden gehouden.

Sterke punten referentie in motorfietsbanden | veiligheid | betrouwbaarheid | uitstekende prestaties |

+

Tips voor het kiezen van een band Metzeler

De Me 7 Teen is het meest brandstofefficiënt met een score van C, de tot de beste natte grip met een score van en de is de stilste met dB. Gemiddelde bandenprijzen Metzeler is 119.5 € en de Me 7 Teen is het goedkoopst. Deze maand, 0 mensen hebben banden Metzeler gekozen voor hun voertuigen.

Verfijn uw banden zoeken

Selecteer de criteria die met u overeenkomen

Metzeler het motorparadijs

Banden geërfd van de race-ervaring

Wat verwachten bikers van een band? Een vraag die de fabrikant Metzeler al heeft beantwoord via zijn geavanceerde producten. Om dit resultaat te bereiken, zoekt het merk voortdurend naar nieuwe materialen, introduceert het nieuwe productieconcepten en loopt het altijd voorop in de technische ontwikkeling. En het experimenteren op het terrein sinds het ontstaan ervan helpt veel om aan de echte verwachtingen van de motorrijders te voldoen.

Een breed scala aan goedkope banden Metzeler

Amateurs en professionals worden bediend, ongeacht het type motor dat wordt bereden: scooter, supersport, maatwerk, sporttoerisme, enduro straat of off-road.

Geschiedenis van Metzeler

De banden Metzeler zijn ontwikkeld in een klein Duits bedrijf dat is opgericht door Robert Friedrich. Het bedrijf heeft zijn ups en downs gehad en gaf niet op en ging door met zijn zoektocht naar nieuwe technologieën om zich internationaal te profileren. Aanwezig op de weg, maar ook in de concurrentiestrijd, ondersteunt Metzeler chauffeurs sinds 1925, totdat ze snelheid of beste tijdrecords neerzetten.

Onze aanbiedingen op banden Metzeler

Beleef je beste momenten op de weg door je fietsen uit te rusten met banden. Vergelijk nu om een afgeprijsde band te krijgen. Aarzel niet om gebruik te maken van de promoties die regelmatig op onze site worden voorgesteld.