Uw nieuwe banden tegen de beste prijs!

360484 banden

Kwaliteit
Banden Maxxis

Bandenprijzen Maxxis - Koop een band Maxxis goedkope

Alle prijzen Maxxis, tips voor het kiezen van de beste band en onze vergelijking om uw band Maxxis goedkoop te kopen. Selecteer een model en bekijk alle prijzen op maat. Uw band Maxxis is noodzakelijkerwijs beneden!

Specialist in off-road banden, is Maxxis een vertrouwd merk dat vertrouwt op kwaliteit. Kies voor deze stevige en gripvaste banden voor uw voertuig.

Hoogtepunten Off-road | Kwaliteit/prijs | Uitzonderlijke grip

+

Tips voor het kiezen van een band Maxxis

De M 991 Spearz is het meest brandstofefficiënt met een score van A, de Vansmart Snow Wl2 tot de beste natte grip met een score A van en de Mecotra 3 is de stilste met 68 dB. Gemiddelde bandenprijzen Maxxis is 107.9 € en de Ma 510n is het goedkoopst. Deze maand, 0 mensen hebben banden Maxxis gekozen voor hun voertuigen.

Verfijn uw banden zoeken

Selecteer de criteria die met u overeenkomen

Alles over het assortiment Maxxis

Off-road bandenspecialist

Banden Maxxis staan bekend om hun goede grip en bovengemiddelde levensduur. Profiteer van kortingen bij onze dealers om At771-banden te kopen, S Pro Suv of MaSw-banden tegen de beste prijs. Vaak mishandeld bij off-road gebruik, is hun weerstand zo groot dat ze na het schoonmaken praktisch nieuw zijn

Het toeristische aanbod

De fabrikant wordt erkend in de automobielsector, met name in de toursector. De Maxxis Bravo Serie all-season banden tegen miniprijzen zorgen ervoor dat u het hele jaar door kunt blijven rijden. Profiteer van onze promoties om minder dure Presca Maxxis Spike winter- of MA510n of MA 1 zomerbanden te kopen.

Geschiedenis van Maxxis

Maxxis is het belangrijkste merk van het Taiwanese bedrijf Rubber Cheng Shin Ind. Co.,Ltd. Opgericht in 1967 in Yuanlin, is het een dochteronderneming van het Japanse bandenbedrijf Tire & Rubber Co. Ltd Toyo . Maxxis Heeft een zeer gerenommeerde knowhow in off-road banden. Het merk was vroeger gespecialiseerd in fiets-, motor-, quad- en 4x4-banden. Vandaag de dag biedt het ook een scala aan tourbanden aan.

Onze aanbiedingen op banden Maxxis

Onze site biedt promoties aan die u geld besparen op de aankoop van goedkope Maxxis banden.