Uw nieuwe banden tegen de beste prijs!

360484 banden

Kwaliteit
Banden Avon

Bandenprijzen Avon - Koop een band Avon goedkope

Alle prijzen Avon, tips voor het kiezen van de beste band en onze vergelijking om uw band Avon goedkoop te kopen. Selecteer een model en bekijk alle prijzen op maat. Uw band Avon is noodzakelijkerwijs beneden!

Waarom banden Avon kopen?

Rustig, robuust, gripvast, ze houden de weg zonder enig probleem, zowel op droge als op natte grond.

Hoogtepunten: Tractie | Kwaliteit | Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

+

Tips voor het kiezen van een band Avon

De Zt7 is het meest brandstofefficiënt met een score van B, de Zv7 tot de beste natte grip met een score A van en de Wv7 is de stilste met 69 dB. Gemiddelde bandenprijzen Avon is 139.5 € en de Wt7 is het goedkoopst. Deze maand, 0 mensen hebben banden Avon gekozen voor hun voertuigen.

Verfijn uw banden zoeken

Selecteer de criteria die met u overeenkomen

Presentatie van de banden Avon

Performances van deze banden

De uitrusting van kartings van zeer hoog niveau, het rubber van de banden heeft een specifieke Avon technologie die hen in staat stelt om het asfalt letterlijk af te plakken. Het merk Avon Banden heeft een zeer interessante prijs-kwaliteitverhouding. Het merk Tyres heeft een zeer aantrekkelijke kwaliteit/prijsverhouding. In de bochten heeft uw voertuig geen verlies aan grip. Banden zijn gespecialiseerd Avon in wedstrijdbanden voor de korte afstand en het assortiment touringbanden integreert de voor de concurrentie Avon ontwikkelde merkknowhow.

Autobanden Avon

Profiteer van belangrijke promoties op de zomerband of het Zt5-model Storm 2 Ultra Av56 , zeer comfortabel voor alledaagse reizen. wil de markt voor consumentenbanden Avon betreden, daarom worden de banden aangeboden tegen zeer concurrerende prijzen en bieden ze kwaliteit en prestaties die de grootste bandenmerken waardig zijn. Het merk heeft ook winterbanden. Voor de meest besneeuwde wegen, ontdek het aanbod aan sneeuwbanden Ice Touring ST-banden of de Avon Ranger Ice tegen een gereduceerd tarief op onze site.

Geschiedenis van het bedrijf Avon

Avon is een Angelsaksische bandenfabrikant die al sinds 1885 bestaat. Het bedrijf was in de jaren tachtig de Fourleverancier van verschillende Formule 1-teams en produceert vandaag de dag banden uit het middensegment met meerdere toepassingen.

Onze aanbiedingen op banden Avon

Profiteer van aanzienlijke kortingen bij Pneumatique-Pas-Cher.com. Vind in een paar klikken een ruime keuze voor de aankoop van goedkope banden Avon.