Uw nieuwe banden tegen de beste prijs!

360484 banden

Kwaliteit
Banden Nexen

Bandenprijzen Nexen - Koop een band Nexen goedkope

Alle prijzen Nexen, tips voor het kiezen van de beste band en onze vergelijking om uw band Nexen goedkoop te kopen. Selecteer een model en bekijk alle prijzen op maat. Uw band Nexen is noodzakelijkerwijs beneden!

Nexen is een sportmerk dat gebruik maakt van de nieuwste technologie om banden met uitstekende grip en uitzonderlijke duurzaamheid te creëren.

Hoogtepunten Kwaliteit/prijs | Sportband | Lange levensduur | Goede grip

+

Tips voor het kiezen van een band Nexen

De N'blue Hd Plus is het meest brandstofefficiënt met een score van A, de N'fera Sport tot de beste natte grip met een score A van en de Roadian Mtx Rm7 is de stilste met 66 dB. Gemiddelde bandenprijzen Nexen is 95.4 € en de N'blue Hd Plus is het goedkoopst. Deze maand, 0 mensen hebben banden Nexen gekozen voor hun voertuigen.

Verfijn uw banden zoeken

Selecteer de criteria die met u overeenkomen

Waarom kiezen voor banden Nexen ?

Autobanden

Pas in 1956 werd de eerste band Nexen voor personenauto's en 4x4's ontdekt. Tegenwoordig kunnen automobilisten die een zomerband willen kopen, kiezen Nexen voor het model, maar het zal nog N2000 steeds moeten worden vervangen door een spijkerband om te kunnen profiteren van een uitstekende wegligging op gladde en bevroren wegen. De goedkope sneeuwband Winguard is een uitstekende keuze.

Sportbanden

Nexen is een merk met een sportieve identiteit dat zich in tal van motorraces heeft bewezen. Sportieve rijders zullen kunnen profiteren van deze rubbers met hun uitzonderlijke grip en optimale grip in de bochten. Ga naar de N Blue HD Plus of N Blue Premium modellen.

Geschiedenis van Nexen

Het merk Nexen werd in 1942 in Korea geboren en heeft verschillende productie- en ontwikkelingsfabrieken, waarvan de bekendste zich in Yangsan en Quingdao bevinden. Met de export van zijn banden naar 120 landen heeft het merk Nexen naam gemaakt door het op de markt brengen van rubber met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Onze bandenaanbiedingen Nexen

Onze site is er om u toegang te geven tot een goedkope band naar Nexen keuze, zodat u veilig kunt rijden zonder uw portemonnee te beschadigen. Vele promoties en kortingen zijn beschikbaar om u te helpen besparen op uw aankoop van zomer- Nexen of winterbanden