Uw nieuwe banden tegen de beste prijs!

351716 banden

Kwaliteit
Banden Firestone

Bandenprijzen Firestone - Koop een band Firestone goedkope

Alle prijzen Firestone, tips voor het kiezen van de beste band en onze vergelijking om uw band Firestone goedkoop te kopen. Selecteer een model en bekijk alle prijzen op maat. Uw band Firestone is noodzakelijkerwijs beneden!

Waarom banden Firestone kopen?

Gerenommeerde Amerikaanse merk, Firestone biedt zeer hoge kwaliteit banden met uitstekende grip, flexibiliteit en zuinigheid. Een zeer goede keuze!

Sterke punten : Kwaliteit | Veiligheid | Hechting | Aantrekkelijke prijs

+

Tips voor het kiezen van een band Firestone

De Roadhawk is het meest brandstofefficiënt met een score van B, de Firehawk Sz90 tot de beste natte grip met een score A van en de Multihawk 2 is de stilste met 69 dB. Gemiddelde bandenprijzen Firestone is 188.4 € en de Winterhawk is het goedkoopst. Deze maand, 0 mensen hebben banden Firestone gekozen voor hun voertuigen.

Verfijn uw banden zoeken

Selecteer de criteria die met u overeenkomen

Het merk Firestone

Zomerbandenkortingen

Koop Firehawk zomerbanden tegen een gereduceerde Firestone prijs voor uw stads-, sedan- of sportwagen. Rijd zonder te beknibbelen op het rubber dankzij deze high-performance banden met uitstekende grip.

Kies voor een 4-seizoenenband

Firestone Wildernis lage kosten alle seizoenen banden kunt u rijden zonder zorgen te maken over het weer en de seizoenen. De banden Firestone zijn efficiënt en bieden toch veel waar voor hun geld.

De winterreeks Firestone

Vertrouw in de winter op het comfort en de prestaties van sneeuwbanden Winterhawk 3De nieuwe generatie band die u veilig op besneeuwde of ijzige wegen brengt.

Geschiedenis van Firestone

Firestone is een Amerikaans bandenmerk dat in 1900 werd opgericht. Als pionier op de Amerikaanse markt was het het merk dat de beroemde Ford T (het eerste model dat volledig op een productielijn werd geproduceerd) uitrustte. Het merk Firestone was ook een belangrijke speler in de eerste autoraces. Sinds 1988 is het een dochteronderneming van de Japanse Bridgestonegroep.

Onze aanbiedingen op banden Firestone

Onze verkopers Firestone stellen u belangrijke promoties voor bij de aankoop van goedkope banden Firestone . Met ons vergelijkend winkelwagentje vindt u snel een uitgebreid aanbod voor het hele assortiment banden Firestone.